• Megújítva
M3 M4 M5 M6 M8 M10 Hex Karima Nuts-Rozsdamentes Acél Csavaranya Csomag 100

M3 M4 M5 M6 M8 M10 Hex Karima Nuts-Rozsdamentes Acél Csavaranya Csomag 100

HUF 3159.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten


M3 M4 M5 M6 M8 M10 Hex Karima Nuts-Rozsdamentes Acél Csavaranya Csomag 100
csomagolás, vékony membrán zacskóba vagy dobozba, majd karton. Ha meg szeretné vásárolni más méret, amely a termékek nem a boltban pls írjon nekünk,válaszolunk belül 6h Szállítás : A tételek elküldi a címet. Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes. Visszajelzés : őszintén jók a termékek, legjobb szolgáltatást, tehát, ha elégedett velünk, kérjük, hagyja a pozitív visszajelzés, a vevők elégedettségét, illetve a támogató a legjobb hozamot, Ha van valami, hogy nem elégedett a tételt, kérjük, tudassa velünk, mi segítünk megoldani a problémákat. Kérlek, ne hagyj el, egy negatív visszajelzést. Köszönöm szépen.
Jiashan Shun Heng kötőelem Co.,Kft. található Jiaxing Város, valamint a speciális gyártási alátétek, tavaszi anyák, csavarok,szegek, sok más fajta kötőelemek. Egy tapasztalt, profi csapat, mi van exportált termékek, hogy sok országban szerte a világon, különösen Délkelet-Ázsiában, Kelet-Európa, Afrika, Közel-Kelet, USA,Oroszország,stb.
Üdvözöljük az ügyfelek, üzleti szövetségek, valamint a barátok, a világ minden részén, hogy kapcsolatba velünk, kérjen együttműködés a kölcsönös előnyök.

A tulajdonságokhoz

Méret:
M3, M4, M5, M6, M8, M10
DIY Kellékek:
Fémmegmunkálás
Típus:
Karima Dió
Anyag:
Rozsdamentes Acél

A kategória legjobb javaslatai