• Megújítva
6mm/8/10/12mm Vörös Szantálfa Fa Fából Faragott Lotus Laza Gyöngyök Mala Gyöngy Japa Mala Karkötő, Ékszerek Megállapítások DIY Tartozékok

6mm/8/10/12mm Vörös Szantálfa Fa Fából Faragott Lotus Laza Gyöngyök Mala Gyöngy Japa Mala Karkötő, Ékszerek Megállapítások DIY Tartozékok

HUF 2700.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten


*♥*❤ *♥* .· : ** : ·.ƸӜƷ.· : ** : ·.*♥*❤ *♥* · : ** : ·.ƸӜƷ.· : ** : ·. *♥*❤ *♥*
★ Mennyiség : ez a lista a 50pcs
★ Anyag : természetes fa
★ Mérete : 6mm/8mm/10mm/12mm
★ Szállítás :
[1] Parancsot kevesebb, mint $10, használjuk gazdasági szállítás nélkül nyomon követési számot, akkor általában 12-38 napon, a távoli területen lehet, hogy több kell .
[2] a Rendelés 10 $ - t, használjuk a gazdasági szállítási nyomon követési számot, általában vennie 10~28 nap.
[3] a Rendelés $120, küldés expressz szállítás, körülbelül 6-10 nap ,de ne felejtsd el, hogy hagyja a telefonszám mellett érdekében.
★Vissza &Visszatérítés
Mi vagyunk felelősek a rossz elemet, törött elemet, ha van valami probléma, csak küldjön üzenetet fotó időben. mi elküldjük, vagy visszatéríti a számára. Pedig általában nem fogadja vissza / megtérítése által okozott Személyes preferencia.
★ Visszajelzést
Kedves vásárlók, értékeljük, az üzleti, ha elégedett szolgáltatásunkkal, kérjük, hagyjon egy pozitív visszajelzést. A felismerés lesz, hogy minket abban, hogy fejlesszék üzleti szolgálja jobban.
*♥*❤ *♥*.· : ** : ·.ƸӜƷ.· : ** : ·.*♥*❤ *♥* · : ** : ·.ƸӜƷ.· : ** : ·.*♥*❤ *♥*

A tulajdonságokhoz

Méret:
6mm, 8mm, 10mm, 12mm
Elem Típusa:
ékszerek megállapítások

A kategória legjobb javaslatai