• Megújítva
negatív ion rozsdamentes acél állítható csattal szilikon karkötő energia-egyensúly karkötő szilikon karkötő karkötő

negatív ion rozsdamentes acél állítható csattal szilikon karkötő energia-egyensúly karkötő szilikon karkötő karkötő

HUF 4827.60
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Ha bármilyen további ötletek a karkötő , akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba
Mindent megteszünk, hogy ön elégedett
Mi Az Előnye Az Energia Karkötő?
Távoli Infravörös (FIR) a láthatatlan zenekar energiát a nap spektrumában, hogy úgy érezzük, mint a meleget. Távoli Infravörös technológia elnyeli az energiát a minden hullámhosszon, illetve feloldja a távoli Infravörös hullámhossz.
Távoli Infravörös lapkák elnyelik az energiát különböző forrásokból, majd engedje el a szelíd felmelegedés segíteni támogatja a vérkeringést. Kibocsátanak egy távoli Infravörös kimenet, amely megegyezik az adott hullámhossz által termelt a nap.
A negatív Ionok egy élénkítő hatása az emberi test, míg a pozitív ionok az ellenkező hatást, gyakran indukáló érzem a fáradtságot. A negatív ionok jönnek létre, természetesen az energia társul rolling szörf, vízesések, majd a villám. A szintek a negatív ionok jelen a különböző környezetekben jelölje ki a hiány, a negatív ionok a mindennapi hazai környezetben.
A mágneses technológia használható több teljesítmény karkötő kedvelt profi sportolók. Mind a fizikai, mind a mentális tevékenység ellenőrzése elektromágneses mezők által gyártott elektro-vegyi anyagok (ionok) a szervezetben. Visel egy mágneses karkötő egy olyan non-invazív módon alkalmazása előnyös, mágneses mezők, hogy a test. javítja ez a technológia azáltal, hogy Egypólusú Neodímium Mágnesek kibocsátó 2000 gauss, amely ideális, biztonságos, folyamatos viselése.
Az energia karkötő fejlett technológia ékszerek bevált a legmagasabb minőségi sebészeti Rozsdamentes Acél (316 L), amely a nyomás-fit sapkák, hogy biztosítsa mind a mágneses, FENYŐ betétekkel belül az energia karkötő
Germánium Energia egy nyomelem, hogy használják, mint étrend-kiegészítő. A germánium kimutatták, hogy serkenti az immunrendszert, segíti a szervezetet a betegség elleni küzdelemre. Nincs semmi, mint a saját immunrendszer annyi tisztesség, hogy segítsen leküzdeni a betegséget, akkor az ilyen kiegészítők, mint a germánium saját immunrendszer aktiválódik kezdeni erőfeszítéseket tenni, amit ellenállni a munka még nehezebb az abszolút legjobb módja annak, hogy kivédjék a betegség.
energia karkötő Termékek tartalmaz 99.99% Germánium.

A tulajdonságokhoz

Hossza:
25cm
Elem Típusa:
Karkötő
Jól vagy Divat:
Divat
Kompatibilitás:
Minden Kompatibilis
Beállítás Típus:
ragasztó
Karkötő Típus:
Hologramos Karkötő
A nemek közötti:
szerelmesek'
Anyag:
Szilikon
Csat Típusa:
Toggle-kapcsok
Márka Név:
TS_FLYSNOW
Alakjaminta:
Geometriai
Stílus:
Alkalmi/Sportos
Fémek Típus:
Rozsdamentes Acél
Lánc Típus:
A karkötő állítható
Funkció:
sugárvédelmi

A kategória legjobb javaslatai