• Megújítva
Ingyenes Szállítás DC12V 24V 2CH Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló RF Vevő Távoli Kapcsoló 3pcs Adó Tanulási Kód Intelligens Otthon

Ingyenes Szállítás DC12V 24V 2CH Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló RF Vevő Távoli Kapcsoló 3pcs Adó Tanulási Kód Intelligens Otthon

HUF 5100.00
HUF 5667.30
-10 %
Rendeléséhez elérhető

Készleten

Alkalmazás : A termék széles körben használják a távirányító kapcsoló, távirányító a szivattyú ki-távirányító gép, meg nem is, távirányító motor pozitív, mind a negatív, távirányító csatlakozó, távirányító LED, távirányító, audio, távirányító elektromos ajtó, távirányító, garázskapu, távoli behúzható ajtót, távirányító függöny, riasztás fogadó, riasztó,távirányító motorkerékpár,távirányító elektromos autó,távirányító, MP3,távirányító, világítás, távvezérlő autók biztonsági, illetve más, a polgári, mind az ipari támogató távoli területeken, az előnyöket egyszerű megfelelő, biztonságos, megbízható, a módosítás a kiegészítő termékeket.
Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló 1 Receiver Testület & 3 Transmitter Távirányító
Csomagolási listát :
1x Vevő
3x Jeladó (Elem nem tartalmazza)
Az alapértelmezett küldeni 315 Mhz, ha kell, 433 Mhz pls habozzon kapcsolatba eladó
Tulajdonságok :
1.Adó
Üzemi Feszültség : dc 24 vac
Üzemi Áram : 6 MA
Működési Frekvencia : 315 MHz/433 MHZ (Alapértelmezett 315 MHz)
Frekvencia Távolság : 0-150m
(kérjük, vegye figyelembe, hogy az ideális távolság, anélkül, hogy bármilyen blokk, valamint jel zavarja , akkor bukik körülbelül 10% -50% - val a blokk, illetve interferencia ).
Kódolás : Fix kód, a tanulás kód, gördülő kód
2.Vevő
Csatorna : 2 CH
Dekódolni : a Tanulás kód (jog/Nem-Reteszelt .inter-lock/Reteszelt )
Üzemi Feszültség : dc 24 vac
Kimeneti Áram : 10 A
Névleges terhelhetőség : 10 A 250 VAC / 10 A 125 VAC
10 A 30 VDC / 10 A 28 VDC
Vevő Érzékenysége : -105d Bm
Üzemi hőmérséklet : -40'C - +80'C
Méret : 55*30*18mm
Munka - /kimeneti mód : Váltás/Self-Zár : Nyomja meg a->A; Nyomja meg ismét a gombot->Ki
Nyomja meg az egyik gombot egy ideje dolgozik/A .nyomja meg ugyanazt a gombot a stop/LE .(1 csatornás kapcsoló(vevő) az 1 gombot a távvezérlőn (adó).
Reteszelt/Inter-Zár : Nyomja meg a->A; Nyomja meg a másik gombot->Ki
Nyomja meg az egyik gombot dolgozik/A ,nyomja meg a másik gombot a stop/LE . ( 1 csatornás kapcsoló( vevő) kell 2 gomb távirányító (adó).
Pillanatnyi/Jog : tartsuk lenyomva a gombot->A; a megjelenés->Ki
Tartsa megnyomva egy gombot, dolgozik /A. lazítsa meg az ujját, az stop/LE .1 csatorna váltás(vevő) az 1 gombot a távvezérlőn (transmitter )
Tanulási Módszer : Bemeneti teljesítmény a Vevő .Nyomja meg a Tanulási Gombot, amíg a Led-jelzőfény. Majd nyomja meg az adó, a Led kijelző flash gyorsan, ez azt jelenti, tanulás, sikeresen. Elszámolási Kód : Tartás nyomja meg a Tanulási Gombját, amíg a vevő LED-kijelző, flash gyorsan, ez azt jelenti, hogy a kód már sikeresen törölve. Kérjük, vegye figyelembe, hogy :
Itt the1*1 KRÓN 3*2buttons távirányító. Kiválaszthatja, hogy az összes működő módja, hogy lehet választani, akkor jobb, ha választani a Jog vagy önálló zár, így a gombok használták .
Kérlek, mondd el nekünk, mi kimeneti állami akarsz után a megrendelés, vagy mi lesz a hajó, mint alapértelmezett "Pillanatnyi (jog)". Meg lehet változtatni a Hegesztés Helyszíni Forrasztással.
Szállítási Költség : ha bármilyen szállítási express(például : DHL,EMS,Fedex ),kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először,adunk néhány kedvezmény.

A tulajdonságokhoz

szín:
DC12V 315MHZ, DC12V 433MHZ, DC24V315MHZ, DC24V433MHZ
Elem Típusa:
Kapcsolók
Márka Név:
MITI
Távoli Távolság:
0-150M
Modell Száma:
SKU6732
Garancia:
1
Jellemzők:
Vezeték nélküli távirányító Kapcsoló
tanúsítási:
CCC
Kapcsoló Típusa:
Távirányító

A kategória legjobb javaslatai