• Megújítva
Ingyenes Szállítás!!! 5db DS18B20 hőmérséklet vezérlő / AT89C2051 mikrokontroller (alkatrészek)

Ingyenes Szállítás!!! 5db DS18B20 hőmérséklet vezérlő / AT89C2051 mikrokontroller (alkatrészek)

HUF 6772.00
HUF 7965.00
-15 %
Rendeléséhez elérhető

Készleten


..
5db DS18 B20 hőmérséklet vezérlő / AT89 C2051 mikrokontroller
..
..
Termék Leírás
5db DS18 B20 hőmérséklet vezérlő / AT89 C2051 mikrokontroller
.. Először az áramkör leírása : Az áramkört használ, hogy a DS18 B20 hőmérséklet-érzékelő, három pozitív volt, hogy a digitális kijelző, AT89 C2051 mikrokontroller, hogy a feldolgozás, vezérlő áramkör egyszerű, nem kell debug, telepítése, készen arra, hogy használja. A hozzáférést X1, 5 V ± 0.5 V DC teljesítmény (megjegyzés : a pozitív, mind negatív), kattintson S1 áramkör megjeleníti az aktuális hőmérséklet, majd kattintson az adja meg, hogy a hőmérséklet-beállítás S1 állam, akkor állítsa a hőmérséklet-beállítás S2 vagy S3, ha ismét megnyomja a visszatéréshez, az aktuális hőmérséklet jelenik meg egyszerre S1 majd állítsa be a hőmérsékletet, hogy megmentse, ez a beállítás mentésre kerül a DS18 B20, s nem vész után kikapcsol, a következő power-up, a mikrokontroller automatikusan olvasni a múlt a hőmérséklet beállítása. Nyomja meg az S1, hogy kikapcsol a kijelző, illetve a hőmérséklet-szabályozó funkciókat, ha ismét megnyomja, hogy kapcsolja be újra. Ahogy az áramkör célja az is, hogy ellenőrizzék a kimenetet, ha az aktuális hőmérséklet meghaladja a beállított hőmérséklet LED1 világít, amíg a kimeneti feszültség 5 V-tól X2 lehet vezetni 5 V relék. Megjegyzés : A hőmérséklet-érzékelő DS18 B20 forma, tranzisztor 9012 nagyon hasonló, ne telepítse a rossz időben a telepítés..
Üdvözöljük a bolt, élvezze a szállítási itt, lépjen kapcsolatba velem szabadon, ha bármilyen kérdése van, általában küldünk adatlapon,a kódot e-mailben . remélem, a te dolgod.
fizetés : mi csak akkor fogadja el a bankkártyás fizetés,western union. Elnézést kérünk, hogy nem fogadhatjuk el, más fizetési módok, mint például a csekk vagy postai megrendelések . Szállítás : szállítás Világszerte, de Olaszország, Nigéria, Brazília, hogy sokáig fog tartani szállítási idő . Vásárlás előtt, Kérjük, ellenőrizze, hogy a cím helyes. Vagy nem, kérem, helyes, mielőtt fizetési Hajót, hogy világszerte a Hong Kong belül 12-24 óra fizetés után befejezett kapott, majd megadja a nyomon követési számot minél hamarabb. néha küldünk által lapos post légipostai ha csak egy alacsony ár érdekében.Remélem érted. javasoljuk, szállítás a DHL vagy az EMS ,illetve adott kedvezményt,akkor kapta meg a 4-9 munkanap . ez körülbelül 15-30napon általában ha a szállítási által Kínából/Hong Kong-i post air mail Visszajelzés : a visszajelzés nagyon fontos számunkra, kérem hagyja el nekem egy 5 csillagos visszajelzést, ha elégedett a szolgáltatással, valamint az elemek,vagy pls kapcsolatba lépni velem, ha valami baj lenne a tételek.mi fogja megoldani a problémát minél hamarabb. Garancia : 12 hónap Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). Vásároljon bizalommal Visszatérítési vagy csere kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a kérések 1 héten belül, miután a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az ugyanolyan állapotban, mint kapott. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje vissza az engedélyt. A név, aukciós szám okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes visszaküldött termékeket tartalmaznia kell az összes eredeti csomagolóanyagok. Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta a hibás. Abban az esetben, ha megfelelő csere nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj nem visszatéríthető. Vissza a szállítási fizeti ki a Vevő. RÓLUNK : mi sokkal több termék, kérem lépjen kapcsolatba velünk, ha kell.üdvözöljük a nagykereskedelmi. SOK KÖSZÖNET!!!!

A tulajdonságokhoz

is_customized:
Yes
Modell Száma:
Új
Típus:
Karakter

A kategória legjobb javaslatai