• Megújítva
700mm HIWIN EGR30 lineáris vezetősín egy tajvani

700mm HIWIN EGR30 lineáris vezetősín egy tajvani

HUF 14715.00
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Kérjük, vegye figyelembe : A termékek 100% - ban HIWIN lineáris mégis tajvanból. 1.ha kell, a termékek sürgős.majd erősítse meg kell termékek ár-tól üzletünkben,de a szállítás(a DHL.UPS,FEX stb.) nagyon drága,Kérjük lépjen kapcsolatba velünk. 2.Menta tudjuk, Hosszú távú együttműködés, a logisztika .így van, a legjobb szállítási ár.menta egy telepítése piacterén platform automatikus beállítása a szállítási része rossz. 3.Ha nem sürgős a termékek.lehet kapni air mail.Ez igaz. egy szállítás : 1.amikor fizetni egy telepítése piacterén, akkor beteg küldött kell áru szállítás,kell 1-3 nap,akkor meg fogják küldeni .(a különböző szállítási más-más időben.Én követlek, s észre ) egy névjegyhez : 1.Trademanager : cn1000485769 2.E-mail : e-mail egy telepítése piacterén 3.Skype : cathymengjie
Ha bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk,Mi biztosítja, minden kérdésre megkapja a figyelmet válasz.
1.A vevők egy lineáris mégis 10-15 nap a kiszállítás miután a rendelés fizetendő. sok áru raktáron ,mi árut szállítani kell, 3-7 munkanap,Kérjük, szíveskedjen rendezni egy megrendelés is van!
2.Egy lineáris útmutató nem tartalmazza az olyan kiegészítők, mint a lineáris, gunyoros egy lineáris útmutató( blokk) csak.Néhány lineáris mégis kell peticoat ,mi eladni, adunk legjobb omnibearing szolgáltatás.
3.lineáris útmutató made in Taiwan. Kérem, adja meg a precizitás mérete adatait, ha a megrendelés .pedig nagyon boldogok vagyunk, hogy egy lineáris mégis nagyon illik péter veled.
1.Szeretnénk, hogy küldje lineáris képeket az e-mail elküldése előtt áruk,így segíthetünk egy alom nem tetszik, hogy egy lineáris útmutató tökéletes, ha egy fresses.Ez jó nekünk,hogy egy lineáris útmutató igazán szeret.Azonban meg kell éreztem meg az e-mail cím.
2. Mi kell a legtöbb a követelmények, mint például express céget,a legtöbb majdnem uesed egy telepítése piacterén Középső logisztika.tudjuk, ahogy rquest.tehetünk, hogy a legjobb az be számára
3. 100% Kedvezmény, miután a parancsokat.elfogadjuk 30 Kedvezmény, miután a parancsokat.
Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van a rendelkezésre álló mérethez.
A fizetési online, hitelkártyával,
azt is el tudnád küldeni egy került TT vagy a Western Union.
Szeretnénk választás a DHL .EGY SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉG .EMS, mint a gyorsvonat ,
ha bármilyen különleges követelményeket egy cég express, kérlek, mondd el nekünk.
Rendelés Törlése
Megértjük, hogy rendel egy lineáris útmutató egy speciális gép fontos vállalkozás, a lemondási feltételek jött létre ezt szem előtt tartva. Fontos azonban megjegyezni, hogy egy lineáris útmutató orginal rendelni, amint a teremtés folyamata az első előadásnak helyet az anyagok nem használható fel újra. A jó hír az, hogy miután a megrendelést, még van idő, hogy dönts. Kérjük, a lemondási feltételek alább a részletek.
A Törlések Politika
- Egy parancs törölték 24 órán belül fizetési visszaigazoló* jogosult a teljes vételárat.
- Egy parancs törölték 1-3 napon belül fizetési visszaigazoló lesz jogosult a részleges visszatérítés, amely egy teljes szállítási költség 50% - a termék vételárát.
- Egy parancs törölték 3 nap után fizetési visszaigazoló lesz jogosult a részleges visszatérítés, amely egy teljes szállítási költség.
- Miután a rendelés szállították, már nem lehet törölni.
Vissza A Cserére vagy a vételár visszatérítésére
Az be elégedettsége a legfontosabb számunkra. Amint megérkezik hozzánk a csomag, javasoljuk, hogy ellenőrizze, illetve győződjön meg arról, hogy egy lineáris mégis került sor, hogy az o rder előírásoknak. Próbálja ki egy lineáris útmutató a lehető leghamarabb megnyitása nélkül .
Ha visszatérő vagy csere lineáris útmutatót, vagy kiegészítők, kérjük, győződjön meg róla, hogy az az eredeti, ép, csatolt.
Amikor az árut, kérem, adja meg a visszajelzés, hogy mi lehet némi javulás, de lehet jobb

A tulajdonságokhoz

Útmutató Szélességét vagy Átmérő:
30
Útmutató Hossza:
100mm-6000mm
Modell Száma:
EGR
Származási hely:
Tajvan

A kategória legjobb javaslatai