• Megújítva
300pcs/sok - 50V 10A Schottky Dióda, SCHOTTKY AKADÁLY EGYENIRÁNYÍTÓ, a napelem DIY

300pcs/sok - 50V 10A Schottky Dióda, SCHOTTKY AKADÁLY EGYENIRÁNYÍTÓ, a napelem DIY

HUF 18876.00
HUF 19869.30
-5 %
Rendeléséhez elérhető

Készleten

Leírása : Ez a lista tartalmazza a 300 DB dióda 50 V 10 A! Alkalmazás :
Schottky diódák használják a fotovoltaikus (PV) rendszerek megelőzésére fordított átfolyó áram a PV modulok. Például, hozzá vannak szokva a stand-alone ("off-grid") rendszer megakadályozza az elemek a kisütés keresztül a napelemek éjszaka.
Fizetés
· Kérjük, vegye után 3 napon belül árverés.
· Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a fizetés, ha van valami probléma.
Szállítási adatok
· A tétel szállítjuk 48 órán belül a munkanapon belül, ha a fizetés a megrendelés törölve van még 8 óra előtt PST napi (kivéve szombaton, vasárnap, valamint Ünnepnapokon). Ha van kivétel, akkor tájékoztatni fogja önt.
· A vevő, mint az importőr köteles megfizetni a vámkezelési költség, illetve a kapcsolódó ADÓ. Értékesítési feltételek
· A pozitív Visszajelzés az élet. Mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először, hogy egy jobb megoldás. Érdekel, hogy vevőink. Tehát, ha bármilyen problémája van, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldja a problémát. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet majd próbálja a legjobb, hogy megoldja a problémákat. Elmegy semleges, vagy negatív visszajelzés nem oldja meg a problémákat.
Rólunk
· Isten hozta nálunk! Mi vagyunk a speciális a Energiatakarékos elektronika : Napenergiával működő vízmelegítő, illetve vezérlők, szivattyú állomások, napelemes töltés vezérlő, inverter, SZOLÁR Lámpák, stb. Kérjük, látogasson el hozzánk túl gyakran. Örülünk, hogy veletek együtt dolgozni! Lépjen velünk kapcsolatba
Minden kommunikáció útján kezelik az e-maileket, ALI üzenetét. Arra törekszünk, hogy a válasz e-mailt, amilyen gyorsan csak lehetséges.

A tulajdonságokhoz

is_customized:
Yes
Alkalmazás:
Napelemes Rendszer Vezérlő
Modell Száma:
PTV-DOD-1050-300

A kategória legjobb javaslatai