• Megújítva
(Az LL-A325) Alaplap LCD Képernyő Porszívó Robot , 1db/csomag

(Az LL-A325) Alaplap LCD Képernyő Porszívó Robot , 1db/csomag

HUF 21546.00
HUF 22680.00
-5 %
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Termék neve : Alaplap LCD Képernyő Porszívó Robot LL-A325
Mi van a csomagban?
Alaplap LCD Képernyő x 1db
Hogyan kell kicserélni az alaplapra LCD képernyőn? Kérjük, tekintse meg az alábbi két videót :
(Kérjük, írja be a következő linkeket, hogy a böngésző, betű nagybetű-érzékeny.)
1. lépés :
2. lépés :
Megjegyzés : az alaplap LCD képernyő ruha LL-A325, kérjük, tekintse meg a képek LL-A325 a következőképpen :
(A képek csak világos arany szín LL-A325, de igazából az alaplapra LCD képernyő ruha bármilyen színt LL-A325, mint a sárga, fekete, stb.)
Szállítás (Nagyon Fontos)
1. Ha úgy dönt, IML, néha, mi lesz, hogy szállítmány a PÓNI, orosz Post szerint a tényleges helyzet. 2. Ha úgy dönt, PÓNI, néha, mi lesz, hogy szállítmány által IML, orosz Post szerint a tényleges helyzet.
3. Ha úgy dönt, EMS, néha, mi lesz, hogy a szállítás a DHL,UPS,a Fedex,a TNT,SF Express, Singapore Post szerint a tényleges helyzet.
4. Ha úgy dönt, DHL, néha, mi lesz, hogy a szállítmány az EMS,UPS,a Fedex,a TNT,SF Express, Singapore Post szerint a tényleges helyzet.
5. Ha úgy dönt, a Fedex, néha, mi lesz, hogy a szállítmány az EMS,DHL,UPS,TNT,SF Express, Singapore Post szerint a tényleges helyzet.
Kérjük erősítse meg, hogy ön elfogadja a fenti mielőtt vásárolni.
Jótállás tekintetében a tételek (kivéve, ha az másképp rendelkezik) biztos, hogy vadonatúj, végzett teljesen legalább 12 hónap garancia. A jótállási időszak alatt, ha bármilyen probléma történik, mivel a minőségi ok, legyen együttműködő, hogy a képeket vagy videókat a probléma, küldd el nekünk ellenőrzésére. Megerősített termék hibás, a jóváhagyási, küldünk neked alkatrészeket díjmentesen. Fogjuk viselni a szállítási díjat.
Visszajelzés & Kapcsolatba lépni Velünk, Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon a szolgáltatás szakemberei. Válaszolni fogunk önnek AZONNAL. Ha nincs válasz, hogy 24 Órán belül során munkanapon belül, kérjük ellenőrizze a spam a postaládában. Nagyra értékeljük a POZITÍV visszajelzést. Kérjük, NE hagyják negatív vagy semleges visszajelzést, anélkül, hogy segítséget kér. A célunk az, hogy a Felső Szinten Ügyfélszolgálat, általában akkor mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani minden problémát.

A tulajdonságokhoz

Típus:
Porszívó Alkatrész
Modell Száma:
a LL-A325

A kategória legjobb javaslatai