• Megújítva
1 db termosztatikus keverő szelep állandó hőmérséklet csaptelep termosztatikus szelep termosztatikus

1 db termosztatikus keverő szelep állandó hőmérséklet csaptelep termosztatikus szelep termosztatikus

HUF 6564.00
HUF 7908.30
-17 %
Rendeléséhez elérhető

Készleten


termosztatikus keverő szelep állandó hőmérséklet csaptelep termosztatikus szelep
termosztatikus szelep
A lista az alábbiakat tartalmazza : 1 db termosztatikus szelep.
Termosztatikus keverő működési elv :
Termosztatikus csaptelep, felszerelt hőre érzékeny a hőmérséklet elem, az ellenőrző
szelep orsó, blokk, vagy nyissa meg a hideg víz bemenet. Ha a hőmérséklet-szabályozó gomb beállítása
bizonyos hőmérséklet, termosztatikus keverő be az aljzatba beállításával aránya meleg
a hideg víz, a szennyvíz hőmérséklete mindig állandó
Miért használja a termosztatikus keverő szelep :
Víznyomás problémák, különösen a napenergiával működő vízmelegítők, forró víz nyomása nagyon instabil, használata egyszerű vezetője, a hőmérséklet néha túl forró, néha túl hideg. A termosztatikus keverő megoldja ezt a problémát. Amikor a hőmérséklet, a termosztatikus keverő be az aljzatba beállításával az aránya, hideg-meleg vizet, a szennyvíz hőmérséklete mindig állandó, de nagyon rövid ideig automatikusan egyensúly a hideg-meleg víz nyomás fenntartásához a víz hőmérséklete stabil, így nincs szükség a kézi beállítás.
Termosztatikus keverő jellemzők :
1). a használata rendkívül érzékeny szenzorok irányítják a hőmérséklet, csak a hőmérséklet, keverjük össze a legrövidebb idő alkalmas lesz a hőmérséklet, a tervezési hőmérséklet, a víz hőmérséklete közel, a pontosság tartomány 1 fok. A lebegő zuhany, csak kapcsold ki az áramlás kapcsoló, hideg-meleg víz nem fordítsa vissza az időt, majd újra megnyitja, a víz még mindig az eredeti állítsa be a hőmérsékletet.
2) Mind a hideg-meleg víz bemeneti egy egyirányú visszacsapó szelep, amikor a hideg-meleg víz hirtelen víz nélkül, a termosztatikus keverő egy instant víz nélkül védelmi funkciója, hogy megakadályozza égési sérüléseket, nem hűtött.
3) annak érdekében, hogy megakadályozzák a víz hőmérséklete túl magas, az ad-hoc biztonsági Új-Zéland 38 °C (40 °C felett normális zuhanyzó, magasabb hőmérsékleten a), hatékonyan megakadályozza az idős, vak gyermekek éget több, mint 38 °C-on a zuhany víz, nyomja meg a piros gombot védelem, hívja a hivatal, hogy egy magasabb hőmérsékleti skála.
4). Mivel a komplex szerkezete termosztatikus keverő, speciális szűrőt a tömítést, telepítse a víz bemenet, a tisztítás egyszerű, de ugyanakkor meghosszabbítja az életet egy termosztatikus szelep.
Műszaki paraméterek :
1). Ajánlott nyomás : 0.1 Mpa-0.5 Mpa
2). Hidegvíz hőmérséklet : 8 - 29 °C
3). A meleg vízellátás hőmérséklet : 55 -85 °C
4). Kilépő víz hőmérséklet tartomány : 20 -50 °C
5). Biztonsági Stop : 38 °C
6). Méret Bemeneti/kimeneti : G 1/2"
7).a távolságot a forró víz bemeneti hideg víz bemeneti : 75mm.
Fizetés
· Kérjük, vegye után 3 napon belül árverés.
· Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a fizetés, ha van valami probléma. Szállítási adatok
· A tétel szállítjuk 48 órán belül a munkanapon belül, ha a fizetés a megrendelés törölve van még 8 óra előtt PST napi (kivéve szombaton, vasárnap, valamint Ünnepnapokon). Ha van kivétel, akkor tájékoztatni fogja önt.
· A vevő, mint az importőr köteles megfizetni a vámkezelési költség, illetve a kapcsolódó ADÓ. Értékesítési feltételek
· A pozitív Visszajelzés az élet. Mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk először, hogy egy jobb megoldás. Érdekel, hogy vevőink. Tehát, ha bármilyen problémája van, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk. Kérjük, adja meg nekünk a lehetőséget, hogy megoldja a problémát. Megértjük, hogy az aggodalmak, valamint csalódás lehet majd próbálja a legjobb, hogy megoldja a problémákat. Elmegy semleges, vagy negatív visszajelzés nem oldja meg a problémákat. Rólunk
· Isten hozta nálunk! Mi vagyunk a speciális a Energiatakarékos elektronika : Napenergiával működő vízmelegítő, illetve vezérlők, szivattyú állomások, napelemes töltés vezérlő, inverter, SZOLÁR Lámpák, stb. Kérjük, látogasson el hozzánk túl gyakran. Örülünk, hogy veletek együtt dolgozni! Lépjen velünk kapcsolatba
Minden kommunikáció útján kezelik az e-maileket, ALI üzenetét. Arra törekszünk, hogy a válasz e-mailt, amilyen gyorsan csak lehetséges.

A tulajdonságokhoz

Modell Száma:
TMV-01
Márka Név:
misure
Szerkezet:
hermostatic keverő szelep

A kategória legjobb javaslatai