• Megújítva
LiitoKala Lii-260 Akkumulátor Töltő 18650 26650,LCD kijelző akkumulátor kapacitás/belső ellenállás/feszültség lii260

LiitoKala Lii-260 Akkumulátor Töltő 18650 26650,LCD kijelző akkumulátor kapacitás/belső ellenállás/feszültség lii260

HUF 3237.00
HUF 3237.30
-0 %
Rendeléséhez elérhető

Készleten


Liitokala lii-260 használata :
figyelmeztetés :
1. a töltő szolgál, csak a hengeres lítium-ion akkumulátor.
2. használat előtt, kérjük, figyelmesen el a használati utasítás, megjegyzés az újratölthető akkumulátort, a javasolt töltési áram, nem ajánlott a fenti terhelési áram
3. letöltés töltő töltési lehet láz, észre nem forró.
4. ne, kérem, törölje a váltakozó áram.
5. csak a normál beltéri használatra.
jellemzők :
1 két típusú terhelés aktuális beállítást (500ma/1000ma).
2 különböző előírások (18650/26650) az akkumulátor töltöttségi egyszerre.
3 minden akkumulátor lcd képernyő terhelés-független paraméterek
4 mód töltő, különböző töltőáram.
5 mód dischareger (első elektromos sokk az új), felismerni a az akkumulátor kapacitása.
6 töltő, valamint dischareger két modell lehet tenni egyszerre.
7 egyes akkumulátor állnak rendelkezésre, vagy autokefál/észlelési funkció a terhelhetőség.
8 különböző megjelenítési mód, áram (ma)/kapacitás (mah)/feszültség (v)/idő (h)/ellenállás (mr).
9 30mm dc/ac.
kulcsok (üzemmód) leírás :
1 töltő van két gomb, az irányítást scranton, rövid, kényelmes használat
2. minden esetben tartsa lenyomva a mode gombot, majd tartsuk lenyomva 3 másodpercig a változás töltő (a főnök) módban, vagy discharege (kapacitás kimutatási) módot, majd 8 másodperc alatt tekős új, aktuális, jelenlegi, 8 másodperc után kiválasztott fel, egy fény, nyomja meg a (mód), kilátás áram (ma)/kapacitás (mah)/feszültség (v)/idő (h)/ellenállás (mr).
üzemmód :
töltés (töltés üzemmódban)
1. ha változik a tápkábelt a töltőt, ha töltő minden lcd-képernyőre, azonnal teljes fényes ha az elemeket, amelyek megmutatja, null, ha rossz akkumulátort, helyezze be is mutatják, null.
2. ha a töltő rslite az akkumulátor töltővel körülbelül 3 másodpercig mért ellenállás az akkumulátor után a rendszer automatikus adja meg a terhelési áram, a kiválasztott mód képernyőn, majd ldquo. 500 ma, s rdquo. mennydörgött a 8 másodpercig villog, az az időszak, akkor át az üzemmód-választó gombot 500ma vagy 1000 ma a terhelési áram, rendszer 8 másodperc után lesz a választás zár jelenlegi terhelés, ha 8 másodpercen belül, anélkül, hogy egy játék, szóval az automatikus rendszert, hogy $ száma ma a terhelési áram, áramerősség, hogy ez az idő nem fog változni, ha meg akarja változtatni, alaphelyzetbe kell az elemeket.
3. a felhasználói igények újratölthető akkumulátor advertent a maximális terhelési áram, ha kell, a gyors töltés, javasoljuk, hogy használja 500 ma a töltés, ez a legbiztonságosabb, valamint az akkumulátor is a legkedvezőbb
mód 4. felelős, finoman át a módban van, nyomja meg a billentyűt, akkor átvált a nézet energiát az akkumulátor feltöltése (mah)/töltési idő (h)/ellenállás az akkumulátor (mr)/töltő áram (ma), 4 típusú, batterycharge után teljes, a teljes műsor, megalázott, egy sor kis képernyőn szó végén-a-díj (végső ellenében).
a mentesítés mód (érzékelő képesség)
1 letöltés mód egy teljes akkumulátort, majd tegye az akkumulátort, illetve a mentesítés észlelési napló coulant akkumulátor a kapacitásának a letöltés automatikusan, miután az akkumulátor feltöltődött.
2-akkumulátor ellenállás után a meghatározása akkumulátor töltő, önkényes az állam módban nyomja meg hosszan a gombot 3 a második letöltés modell
a letöltés után az üzemmódban a képernyőn meg nem jelenik, majd ldquo. 500 ma, s rdquo. mennydörgött a 8 másodpercig villog, az az időszak, akkor át az üzemmód-választó gombot 500ma vagy 1000 ma áram -, rendszer 8 másodperc után lesz a választás zár aktuális, ha azok a 8 másodperc, anélkül, hogy egy játék, akkor automatikusan zár rendszer, 500 ma töltőáram akkumulátor (aktuálisan kiválasztott ebből az alkalomból a töltési rendszer az akkumulátor aktuális).
-ha az akkumulátor teljesen után, automatikus rendszer $ száma ma a kisütési áram az akkumulátort, majd rekord energia ellátása az akkumulátort, ez a mód az érzékelő az akkumulátor kapacitása, amikor a képernyő akkor jelenik meg, amikor discharher, illetve képernyőn a képessége, a végső modell, a indemnifiable képernyő villogni kezd a villamosenergia-paraméter akkumulátor kapacitás igazi
-módban kimutatása a képesség, vége után töltő 'll, mielőtt a funkció kiválasztott jelenlegi újra kell tölteni az akkumulátort, sufficienty fel.
meghatározott paraméterek :
1 dc bemeneti feszültség 12 v/1,5 a
2 lítium akkumulátor töltöttségi :

A tulajdonságokhoz

Használat:
Standard Akkumulátor
Akkumulátor Száma:
2
Típus:
Elektromos
Intelligens Töltés:
Igen
Modell Száma:
lii-260
képernyő:
Igen
Márka Név:
liitokala
Gyors töltés:
Igen
Csomag:
No

A kategória legjobb javaslatai